<$BlogRSDUrl$>

8/30/2006

 
Lekker

De meisjes, die altijd jonger blijken dan ik denk, stonden gedrieen op de hoek van de straat. Ze kletsten en giechelden maar hun onbenulligheid gleed van hen af als ze geconcentreerd een hijs van hun sigaret namen. Een intense handeling die hun volledige aandacht opeiste. Ze staarden in een verte die ik niet zag, alsof ze acteerden in een film noir. Wijlen Adriana kon dat ook zo goed, een sigaret op zo'n manier roken dat het een daad van schoonheid en sensualiteit werd, die tegelijk haar diepe gedachten verried.

De drie meisjes droegen alledrie een strakke spijkerbroek die laag op hun heupen hing. De een droeg een witte riem, de ander een gouden en het derde meisje had een gevlochten riem. Bij het meisje met de lange bruine haren zat de riem zo laag, dat ik onwillekeurig vaststelde dat ze haar schaamhaar geepileerd moest hebben.

Op hun strakke, lage spijkerbroek droegen ze een kort jekkie (meisje 1) of een kort t-shirt (meisje 2 en 3). De thsirtjes zaten strak gespannen om de redelijk volle borsten. Een meisje had een diepe Vhals. Haar decollete was van chololade zo glad.

Een kort shirt en een lage broek maakte dat zo'n 5 tot 10 centimer huid tussen hun heupen en hun taille onbedekt was. Het ene meisje kan dat beter hebben dan het andere, maar deze meiden waren alledrie gespierd en gebruind en ze konden het hebben, op zijn minst.

Het waren meisjes van veertien, vijftien misschien. Maar het waren geen meisjes. Het waren meiden die er lekker uitzagen, naar wie volwassen mannen om zouden kijken, die begeerd zouden worden door hun docenten en benijd door hun juffen.

Toen ik op school zat, deden we ook ons best om er aantrekkelijk uit te zien. Op mijn middelbare school domineerde de twist tussen kakkers en alto's. Onder kakkers was het sexy om 2 of 3 of zelfs 4 lacoste polo's over elkaar aan te trekken. Bij de alto's werd het als aantrekkelijk gezien om je nagels zwart te lakken, je haar te touperen en om in hobbezakken met bandebom buttons te lopen (quizvraag: schat u mij in als voormalig kakker of als alto?).

We deden de lelijkste dingen met onszelf om er mooi uit te zien, maar we hadden geen blote buiken, geen minirokken, geen strakke spijkerbroeken, geen strakke shirts met inkijken.

Wij zijn in onze tienerjaren nooit zo verleidelijk zijn geweest als deze meiden.
Evolutie?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?