<$BlogRSDUrl$>

4/15/2004

 
Stiff upperlip

Hij is zo keurig. Zijn haren zijn nooit te lang. Zijn overhemden zijn altijd gestreken. Hij draagt manchetknopen met zijn initialen. Bij zijn zachtgele overhemd draagt hij geknoopte manchetknopen in matching colours. Zijn keurigheid komt samen in zijn mond. Die is zuinig en beheerst. Alle zinnen worden bekakt uit zijn mond geperst. Nooit eens losjes 'ofzo', of 'weet ik veel'. Hij weet alles. Heeft overal een mening over. De hartvorm van zijn lippen zou uitnodigend kunnen zijn, maar daar zijn zijn trekken te verbeten voor, te verongelijkt. Hij moet moeite doen zijn lippen te sluiten om zijn iets naar voren staande tanden. Toch zie je zijn lippen nooit verslappen.
Vandaag moest hij even lachen, een hard geluid vanuit zijn keel. Zijn lippen kwamen hierbij niet verder dan zijn hoektanden. Een deel van zijn voortanden werd ontbloot, dat was zijn lach. Als een hond die grommend zijn lip optrekt.
Hoe zou die man er nu slapend uitzien? Genietend met vrienden? Of dood? Of tijdens een orgasme? Ik zou hem vast niet herkennen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?