<$BlogRSDUrl$>

7/14/2003

 
Snob-kamperen

Tussen alle fietsbikkels en vroege wandelaars met minimum aan uitrusting waren wij enigszins misplaatst op de kleine groene camping. Onze vrienden sliepen op gigantische luchtbedden die zo bij de 'tell sell' besteld hadden kunnen zijn. Een electrisch pompje werd aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto (zo'n duur autobusje) om de velours beklede luchtbedden op te blazen. R. en ik waren helemaal mietjes, wij hadden de trekkershut besproken. Vond ik wel praktisch met een babietje van nog geen vijf maanden, maar een beetje slap blijft het wel om in een hut te gaan zitten.
Onze auto was tot de nok toe gevuld met allerhande overbodige luxe (extra kleding, een hoofdkussen, kruiden & specerijen). Sterker nog, de kampeerbenodigdheden pasten niet in onze (grote) auto zodat we zo'n bak voor op het dak erbij hebben gekocht. Hoe kan dat toch? Een paar jaar geleden gingen we op fietsvakantie en paste ALLES gewoon in de fietstassen. Het busje van onze vrienden was zo mogelijk nog voller. Snel na aankomst bleek dat wij geen van allen gedacht hadden aan bestek. Een goed excuus om met je vinger door de chocopasta te gaan.
Het weekend was perfect. Goede gesprekken, veel gelachen. Lena voor het eerst in de fietskar. Wij vonden het leuker dan zij. 's Avonds lekker eten met Goede Wijn. Niet uit mokken, want dat drinkt niet lekker. Dat snob-kamperen bevalt me wel.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?